Kategorier
Golv

Hög kvalitet på golvslipning i Stockholm

Är du en av dem som har turen att ha ett massivt trägolv? Om du har det, så kan du ofta göra en golvslipning i Stockholm istället för att byta ut hela golvet.

Ett slitet och välanvänt golv börjar snabbt så tråkigt ut. Golvet är något av det första som syns när det kommer in människor i ett hem. Det betyder inte att du behöver gömma golvet med hjälp av mattor, eller snabbt köpa ett nytt golv. För beroende på vilket golv du har, så kan du eventuellt göra en golvslipning.

En golvslipning innebär att de slipar fram en ny golvyta. Denna nya yta behandlas och kommer att se ut att vara ett helt nytt golv. Repor och missfärgningar försvinner när golvet slipas. Det är ett perfekt alternativ för den som vill spara på plånbok och miljö.

Var kan en golvslipning göras?

En golvslipning går inte att göra på alla golv. Det måste vara rätt sorts golv, och dessutom måste det vara tillräckligt tjockt. Några golv det går att göra det på är fiskbensparkett, massivt trägolv och olika sorters parkettgolv. Golvet måste även ha en viss tjocklek för att det ska gå, detta kan variera beroende på vilket golv det är.

För golvslipningsexperterna är det inga problem att se om det är möjligt att göra en golvslipning eller inte. Det är en av anledningarna till varför du bör anlita dem. Kontakta några olika företag och be om pris på golvslipning, du kommer snabbt se att det är betydligt billigare än att byta ut hela golvet.