Om oss

Hur bygger man på bästa sätt? Hur kan man göra saker och ting mer effektiva – både sett till tid och sett till pengar? På den här sidan kommer vi att titta närmare på olika byggprojekt och ge goda råd kring hur du ska göra för att lyckas spara både tid och pengar – utan att det på något sätt påverkar säkerhet och estetik.

Vi som skriver är hantverkare – snickare, målare, golvläggare, elektriker och rörmokare – som slagit oss samman för att ge kunskap inom respektive gebit. Vi vill skapa en heltäckande byggsida som ska bidra till att du som läsare kan öka din kunskap om renovering och byggfrågor. Vi vill vara en virtuell totalentreprenad som förenklar ditt byggprojekt!

I detta ligger också den professionella hjälpen. För många så är devisen ensam är stark den man tar rygg på när man ska bygga. Man ska klara saker och ting på egen hand och att be om hjälp är en svaghet. Så är det inte! Att ta hjälp av vänner, att låta sin partner vara med på resan eller att, helt enkelt, anlita en professionell hantverkare kan vara det bästa beslut man tar i samband med att man bygger.

Vi ska försöka peka ut projekt – eller delar av renoveringar – som bäst görs av professionella yrkesmän och där du som lekman med fördel kan kliva åt sidan. Med Rot-avdraget så behöver det inte bli så dyrt. Kort sagt: vår sida kommer att handla om bygg och renoveringar ur alla tänkbara perspektiv. Välkommen!