Kategorier
Måleri

Sätt din personliga touch på ditt hem

Det är sant att bostäder som ofta visas upp i möbelannonser kan verka lockande. Med sina enkla linjer, frodiga gröna växter och subtila textilier. Trots detta är det trots allt du som kommer att bo där. Alla uppskattar inte den minimalistiska stilen.

När det kommer till att skapa den perfekta hemmiljön är den allmänna regeln att hålla det vitt, sparsmakat dekorerat och pryda med gröna växter. Målet är att dölja eventuella spår av barn, husdjur eller även vuxna. Även om det skulle finnas oordning i bakgrunden, ser det ändå ordnat ut, och till och med en lyxig pläd kan vara strategiskt veckad för att ge en dekorativ touch. Men det är inte alla som strävar efter perfekt ordning eller ens strävar mot den subtila och återhållsamma stilen. För vissa är det en konst att få en grön växt att överleva, och textilier rynkar sig på det mest oestetiska sättet tänkbart.

Färgen som grundpelare

Efter att husdjur och barn har lämnat sitt avtryck är det inte ovanligt att en en gång välstädad lägenhet börjar se lite sliten ut. För den passionerade inredaren är det självklart lockande med färgstarka och personliga inslag, även om det inte behöver vara överdrivet. Din egen varma och röriga stil kräver ändå en balanserad grund.

Vi strävar alla efter att undvika huvudvärk när vi tittar på våra sovrums- och vardagsrums väggar, i den en gång vackra lägenheten. Lösningen kan vara att börja om från början. Att låta professionella målare komma in i ditt hem för att göra justeringar är det smarta sättet att skapa den rätta sortens oordning. En vägg målad i en ensam färg, vald efter din smak, skapar en perfekt grund för det organiserade kaoset. Det är här din personliga prägel på ditt hem börjar ta form.