Kategorier
Badrum

En badrumsrenovering som frigör yta i Huddinge

Många anser sig ha för små badrum. En smart badrumsrenovering i Huddinge kan göra badrummet mer praktiskt och frigöra den typ av yta man verkligen behöver.

Att bo trångt är något många i och kring Stockholm har stor erfarenhet av. Eftersom bostadspriserna är så höga gäller det att nyttja kvadratmeterna till max och kanske bo något mindre än vad man egentligen hade behövt. Att ha ett stort och lyxigt badrum är få förunnat runt Sveriges huvudstad. Ofta blir badrummet en sådan yta som man helt enkelt snålar in på.

Det finns dock en hel del man kan göra för att få sitt badrum att verka större. Med en enkel badrumsrenovering i Huddinge kan man få ut mer av sitt badrum. Med detta sagt måste det inte bli dyrt att renovera badrum i Huddinge. Oftast handlar det bara om att disponera platsen man har på helt rätt sätt och inte tillåta någon död yta i ett litet badrum.

Så hittar man plats vid en badrumsrenovering i Huddinge

Ett smart drag när man ska renovera badrum i Huddinge och behöver mer plats är att satsa på att ha dusch istället för badkar. Gillar man verkligen att bada finns det gott om sittbadkar på marknaden som man kan nyttja i en dusch. Ett sådant kar är inte speciellt stort men kan fungera som ett bra substitut för den som inte har plats till ett stort och tjusigt badkar.

Vidare är det smart att stapla saker ovanpå varandra. Många väljer att bilda en tvättpelare av tvättmaskin och torktumlare. Andra sätter upp ett badrumsskåp ovanför toalettstolen för att få mer förvaring. Man ska inte heller glömma taket. Har man hög takhöjd kan det finnas plats till väggskåp för handdukar över exempelvis dörrposten, där det finns yta man ändå aldrig nyttjar.