Kategorier
Golv

Förbered golvet med en golvavjämning i Göteborg

Har golvet tagit lite för mycket stryk och behöver förberedas innan ett nytt golv kan läggas på? Gör en golvavjämning i Göteborg när du ska lägga nytt golv.

Lasse hade nyligen köpt ett stort hus med stora möjligheter. Det var inte bara ett hus han hade köpt, utan på tomten låg där även en verkstad, eller ja, en gammal verkstad som han tänkte rusta upp igen. Lasse hade alltid älskat att fixa med bilar och hade alltid att göra då hans son körde folkrace. Det blev en del bilar som skulle byggas och lagas.

Nu när han äntligen hade egen verkstad skulle det bli mycket enklare. Han ville ha in en lyft så fort som möjligt, men först behövde han ta hand om golvet. Golvet var ett industrigolv som hade sett bättre dagar. Det var omöjligt att göra något med det som det såg ut nu. De behövde först göra en golvavjämning innan de kunde lägga ett nytt golv som skulle hålla.

Efter golvavjämning kan de lägga golv

Lasse tog kontakt med ett företag som la golv och gjorde golvavjämning i Göteborg. Tanken var att han skulle använda ett och samma företag för hela projektet. Först fick de förbereda ytan för att den skulle hålla för den tunga uppgiften som golv. Därför gjorde de en golvavjämning. Därefter skulle de få lägga ett nytt golv som passade in och höll i en verkstad.

Han tog kontakt med några olika företag i Göteborg och bad om en offert på arbetet. När han väl hade hittat ett företag så tog det inte lång tid innan de satte igång med golvavjämning. De arbetade på i ett högt tempo och det skulle inte dröja länge innan Lasse äntligen kunde börja inreda och använda verkstaden precis så som han ville till alla folkracebilar.