Kategorier
Golv

Industrigolv i Stockholm är tåligt

Ett industrigolv i Stockholm behöver klara väldigt många påfrestningar och måste därför vara av tålig och hög kvalitet. Därför är det viktigt att vända sig till någon som gör det bra.

När man ska lägga golv i en stor lokal med mycket slitage är det bra att välja ett golv som kan ligga kvar länge utan att bli skadat eller fult. Moderna industrigolv kan användas överallt där det är stora ytor och man vill ha ett fogfritt golv.

I lagerlokaler, butiker, mässhallar eller tillverkningsindustrier passar ett vackert industrigolv alldeles utmärkt. Kanske tänker man på gamla gråa betonggolv när man hör ordet, men det har hänt väldigt mycket när det gäller fogfria, tåliga golv.

Ett modernt industrigolv kan bli blankt och glänsande och man kan lägga in önskad färg på golvet. Det är lättskött och lättstädat eftersom det inte finns några fogar där det kan samlas smuts och damm. Dessutom tål golvet tung belastning, stötar och flera olika kemikalier utan att ta skada.

Ett industrigolv går fort att lägga och kan ligga i många år

Investerar man i ett fogfritt industrigolv av material som epoxi, polyuretan eller vinylester så har man ett stabilt och bra golv som man har nytta av i många år framöver. Att byta eller laga golv i en verksamhet kan ju bli rätt kostsamt eftersom det påverkar det dagliga arbetet.

För att golven ska bli riktigt bra krävs att man väljer en kunnig och erfaren leverantör som vet att underarbetet och förberedelserna innan man lägger massan på plats är avgörande för kvaliteten.